در بسیاری از دورههای آموزش فتوشاپ، مدرس تنها به معرفی بخشهای مختلف بسنده میکند و هر از گاهی، یکی از آنها را مورداستفاده قرار میدهد. اگر یکی از این دورهها را دیده باشید، این حرف را تایید میکنید. در دوره آموزش فتوشاپ رایگان، به صورت قدم به قدم بخشهای کلیدی این برنامه را معرفی میکنیم و چند مثال عملی نیز در همان لحظه انجام خواهیم داد. به این صورت، مباحث را به خوبی درک میکنید، آموزش فتوشاپ در تبریز ملکه ذهنتان میشود.
برخلاف دیگر دورههای فتوشاپ که همه موارد و گزینهها به صورت سرسری معرفی میشوند، در دوره آموزش صفر تا صد فتوشاپ رایگان ، در ابتدا مهمترین بخشها تدریس میشود. به این صورت، میتوانید در مدت کوتاهی به فتوشاپ مسلط شوید و به مرور، مباحث تخصصی را فرا بگیرید. در ادامه نیز میتوانید در پروژههای خود، بخشهای تخصصی و غیرتخصصی را مورداستفاده قرار دهید تا کاربرد و تغییراتی که اعمال میکنند را مشاهده کنید.
فتوشاپ چیست؟
فتوشاپ (Adobe Photoshop) نرمافزاری قدرتمند است که برای طراحی و ویرایش تصاویر، ساخت انیمیشن و طراحی صفحات وب و… استفاده میشود. از آنجایی که تصاویر در دنیای دیجیتال بسیار مهم هستند، یادگیری فتوشاپ برای افرادی که در زمینه طراحی گرافیکی فعالیت میکنند، بسیار مهم است. در آموزشگاه آپادانا پس از آشنایی با محیط نرمافزار، با رتوش، پنل حافظه و ابزارهای مرتبط با آن، ابزار برش و طراحی صفحات وب، ابزارها و منوهای انتخاب، مونتاژ و لایهها آشنا میشویم. در ادامه به متحرکسازی، فیلتر و اکشن پرداخته و چند نمونه کار را ارائه میکنیم.
فتوشاپ (Photoshop) نرمافزاری قدرتمند است که توسط شرکت Adobe توسعه داده شده است. فتوشاپ قابلیتهای متعددی مانند قابلیت تنظیم رنگ، کنترل نورپردازی، ایجاد افکتهای ویژه، تغییر اندازه و ابعاد تصویر، افزودن متن و عناصر دیگر به تصویر و... را دارد که به کاربران اجازه میدهد تا به راحتی تصاویر خود را ویرایش کنند.
پس از گذراندن دوره قادر به انجام چه کاری هستیم؟
بعد از دیدن دوره آموزش فوتوشاپ در تبریز و مسلط شدن به آن، میتوانید در هر شرکت، تیم یا سازمانی که نیاز به شخصی مسلط به فتوشاپ دارد، استخدام شوید. برای مثال میتوانید در یک شرکت طراحی گرافیک مشغول به کار شوید یا اینکه در یک مجله اینترنتی فعالیت کنید. همچنین فعالیت در روزنامهها، خبرنامهها و نشریات نیز میتواند به عنوان یک شغل مناسب باشد.
برای فعالیت به عنوان فریلنسر نیز میتوانید بعد از ایجاد تعدادی نمونه کار حرفهای و قابل استناد، در پلتفرمهای فریلنسینگ مانند کارلنسر، پونیشا و… حساب بسازید و با ارسال پیشنهاد به پروژههای کارفرمایان، شانس خود برای انجام آنها را امتحان کنید.
بازارکار فتوشاپ چگونه است؟
برخی تصور میکنند که بازارکار نرم افزار فتوشاپ بسیار اشباع شده و کسب درآمد در آن سخت است. حقیقتا این دیدگاه تا حدی درست است؛ اما اینطور نیست که امکان رشد در این بازار وجود نداشته باشد. در این حوزه، تخصص حرف اول را میزند. شما میتوانید نرم افزارهای زیادی را در حد مقدماتی بلد باشید و درآمد قابل قبولی کسب کنید؛ اما با یادگیری یک نرم افزار به صورت تخصصی، میتوانید درآمد بسیار زیادی بدست آورید!
برای مثال، فردی را درنظر بگیرید که به نرم افزارهای فتوشاپ، پریمیر، افترافکت و ایلاستریتور تسلط اندکی دارد. در مقابل، شخص دیگری را تصور کنید که تنها به نرم افزار فتوشاپ مسلط است و چندین سال تجربه استفاده از این برنامه را دارد. اگر شرکتی بخواهد یک گرافیست برای بخش گرافیک خود استخدام کند، کدامیک از این دو را انتخاب میکند؟ مسلما نفر دوم! این شخص میتواند به عنوان یک گرافیست که تسلط بالایی به فتوشاپ دارد، در این شرکت مشغول به کار شود. در صورتی که شخص اول چنین فرصتی را به دست نمیآورد.